T +32(0)16 80 06 50
F +32(0)16 82 52 58
E-mail

Herstellingen

In 2014 verhuisde ARD Benelux naar een nieuw herstelatelier van meer dan 1000m² groot (Tienen).

In deze industriële infrastructuur heeft ARD Benelux steeds de meest moderne machines en apparaten ter beschikking om U een zorgeloos herstel van uw koeldelen te garanderen.

Gaande van oldtimerherstellingen, over “opknappen” van benzinetanks tot het herstellen van radiatoren voor allerhande industriële toepassingen, ARD Benelux doet het allemaal en altijd op de meest professionele manier. Maatwerk is bij ons niet zomaar een woord, het is een statement! Voordat elk hersteld koeldeel ons atelier verlaat, wordt het uitvoerig getest en gecontroleerd zodat U zeker kan zijn van een optimale werking.

Om U een optimale service mbt de herstelling van uw koeldeel of het lassen van andere delen te garanderen, is de manier waarop uw onderdeel bij ons geraakt uiterst belangrijk. Hiervoor bieden wij U verschillende mogelijkheden aan :

DROP & COLLECT TIENEN
De snelste manier is het zelf afleveren van het te herstellen onderdeel in ons industrieel atelier te Tienen, Industriepark 35 – Tel 016/80 06 50.

DROP & COLLECT BRUSSEL
Is de afstand tussen uw woon- of werkplaats en Tienen te groot, dan bieden wij U een speciale mogelijkheid in ons Drop & Collect Center (Rue Masui 43 – 1000 Brussel).
In de gebouwen van Autoparts Market staan specialisten U met raad en daad bij voor de ontvangst van uw onderdeel dat dan vliegensvlug in het industriële atelier te Tienen wordt hersteld.
Na herstelling contacteren wij U om het onderdeel opnieuw bij ons op te halen (te Tienen of te Brussel afhankelijk van uw keuze) of U kan opteren voor een thuislevering door onze diensten.

PICK UP & RETURN
Is aflevering te Tienen of Brussel voor U moeilijk of onmogelijk, dan kan U opteren voor ophaling door onze bestelwagens bij U ter plaatse. Na deze ophaling wordt het bewuste onderdeel in Tienen hersteld en achteraf opnieuw op de door U opgegeven locatie teruggebracht of kan door U opgehaald worden.

Voor vragen en/of oplossingen voor “koelmaatwerk” : contactpagina of tel 016/80 06 50.